14. september 2023Endring i eierkretsenLOOP Food Lab F.m.b.aJonatan Eyrdalh Marcussen er ikke lenger registrert som reell eier av LOOP Food Lab F.m.b.a.Se mere
16. august 2023Jonatan Eyrdalh Marcussen forlater styretLOOP Food Lab F.m.b.aJonatan Eyrdalh Marcussen forlater styret for LOOP Food Lab F.m.b.a etter en periode på 9 måneder.Se mere
30. november 2022Ny status NORMALLOOP Food Lab F.m.b.aTidligere status: Under tvangsopløsning. Jonatan Eyrdalh Marcussen eier 50% av virksomheten.Se mere
17. november 2022Jonatan Eyrdalh Marcussen blir med i styretLOOP Food Lab F.m.b.aJonatan Eyrdalh Marcussen blir med i styret for LOOP Food Lab F.m.b.a.Se mere
25. august 2022Ny status UNDER TVANGSOPLØSNINGLOOP Food Lab F.m.b.aTidligere status: Normal. Jonatan Eyrdalh Marcussen eier 50% av virksomheten.Se mere
13. august 2021 · AarhuspanoramaHos Loop Food Lab spirer fremtidens fødevarerLoop Food Lab er startet af 43-årige Jonatan Marcussen og 30-årige Gábor Laki, der med hver sin baggrund i henholdsvis NGO-arbejde, iværksætteri og miljøteknologi har nogle af de forudsætninger, der skal til for at give sig i kast med urban farming. Les artikkel
22. april 2021Endring i eierkretsenLOOP Food Lab F.m.b.aJonatan Eyrdalh Marcussen registrert som reell eier av LOOP Food Lab F.m.b.a.Se mere
1. april 2019Jonatan Eyrdalh Marcussen forlater styretFra grums til gourmet F.M.B.A.Jonatan Eyrdalh Marcussen forlater styret for Fra grums til gourmet F.M.B.A. etter en periode på 7 måneder.Se mere
26. november 2018Underskudd på DKK 42.471 Fra grums til gourmet F.M.B.A.Fra grums til gourmet F.M.B.A. offentliggjør regnskap for perioden 26. oktober 2016 til 31. desember 2017. Jonatan Eyrdalh Marcussen er medlem av styret.Se mere
30. oktober 2018Ny status NORMALFra grums til gourmet F.M.B.A.Tidligere status: Under tvangsopløsning. Jonatan Eyrdalh Marcussen er medlem av styret.Se mere
18. september 2018Jonatan Eyrdalh Marcussen blir med i styretFra grums til gourmet F.M.B.A.Jonatan Eyrdalh Marcussen blir med i styret for Fra grums til gourmet F.M.B.A..Se mere