10. februar · hsfo.dk
Otte nye regnskaber: Restaurant fortsætter væksten, og glutenfri frostbrød sælger som varmt brød
Ugens regnskaber er blandt andet omkring Restaurant Møllebæk og Nordic Gluten Free Bakery i Ølholm.
Les artikkel
Beløp i DKK 1 000 | 2024 | 2023 |
---|---|---|
Bruttomargin | 2.721 | 2.203 |
Årets resultat | 1.237 | 747 |
Totale aktiver | 4.058 | 2.776 |
Egenkapital | 3.192 | 2.016 |
Beløp i DKK 1 000 | 2023 | 2022 |
---|---|---|
Bruttomargin | 2.203 | 2.081 |
Årets resultat | 747 | 562 |
Totale aktiver | 2.776 | 1.954 |
Egenkapital | 2.016 | 1.328 |
Beløp i DKK 1 000 | 2022 | 2021 |
---|---|---|
Bruttomargin | 2.081 | 1.205 |
Årets resultat | 562 | 333 |
Totale aktiver | 1.954 | 1.430 |
Egenkapital | 1.328 | 823 |
Beløp i DKK 1 000 | 2021 | 2020 |
---|---|---|
Bruttomargin | 1.205 | 882 |
Årets resultat | 333 | 220 |
Totale aktiver | 1.430 | 1.026 |
Egenkapital | 823 | 547 |
Beløp i DKK 1 000 | 2020 | 2019 |
---|---|---|
Bruttomargin | 882 | 2.052 |
Årets resultat | 220 | 182 |
Totale aktiver | 1.026 | 1.337 |
Egenkapital | 547 | 382 |
Beløp i DKK 1 000 | 2019 | 2018 |
---|---|---|
Bruttomargin | 2.052 | 1.661 |
Årets resultat | 182 | -189 |
Totale aktiver | 1.337 | 508 |
Egenkapital | 382 | 56 |